maanantai 4. helmikuuta 2013

at the first.

Ajattelin nyt päivieni sekä vapaa-aikani ratoksi alkaa väsäilemää tämmöstä pient omaa nettipäiväkirjaa,blogia, miksi tätä nyt ikiin tahtoo kutsuukkaan.

On täs kerinny kirjottelemaa jo jonku näköist leffa-blogia,mikä sit hiipu ja lässähti,syystä että mie katon yksinkertasest ni paljolti elokuvii etten kerkiä/jaksa kaikista arvosteluja kirjottaa :D
Siksipä iha jännää kokeilla mitä tekstiä saa omasta elämästä ja ihestää aikaseks ja kattoo et kui paljo ketää kiinnostaa miun elämästäin lukia.

Jos mie kirjottelen tänne pientä tarinaa ihestäin,semmoin laajempi elämänkerta tähä ikää mennes tulee varmaa sitte jossain vaihees,kuha on enemmälti vapaata ja inspistä pohiskella et mitä kaikkee on tapahtunu ja mitä siitä on tullu :)

Enivei,mie oon siis Jonna ja ikää 22vuotta. Syntyny 1990 kouvolassa mis tul nuoruusvuodet vieteltyy ja asuttuun n.16vuotiaaks asti.
Rikkinäisest perheest kotosi,isi ja äiti eros ku olin 7-8vanha,sisaria/sisarpuolia löytyy 4kappaletta.
Vuonna 2006 tehtii sit semmoin liike et lähettii äiti,mie,sisko,veli sekä isapuol kokoonpanolla Enonkoskelle mis mein äiti sit työskentel. Noh, mie alotin reippaan tyttöön lähihoitaja opiskelut ja valmistuin siihe ammattiin vuon 2009.

Pari vuotta aiemmin -07 äitini muutti sit toisen siskon sekä veikan ka pohjoseen ja mie muutin sit just 17-vuotiaan ekaan omaan kämppään ja rantauvuin tänne Savonlinnaan mis nykyjään asustelen.
Töit tullu tehtyyn jos missä puljus, oon ollu henkilökohtaseen avustajaan, pesulaitoksel, porosafarin vetäjään, lastenhoitajaan, päiväkodis, koulus,
nuorempaan ties mis pizzerias ja kesäleirin ohjaajaan :D

Nyt oon vuuest 2010 ollu samas paikas tuos yhel ala-asteel, josta loppuu työsopimus nyt toukokuus joten saas nähä mihi sitä sit alkaa.

Tääl kotoon minul on sit tuommoin ukon rähjäke minkä ka tullu eleltyyn yhes 4vuotta sekä 2 varmasti maailman söpöint,sulosint,ihanint,ihkulällällää kissaa Niilo (nipa) sekä Mysti.

Mitäs muuta, mie kuuntelen musiikkii, osaan vähä piirtääkki.
Ois kiva alottaa joku hirveen järkevä harrastus mut ei oo oikei löytyny viel sopivaa kohalle...
Venäjää ois kiva alkaa opiskelee? :D
Lempijuoma punkku ja ruoka hyvä pihvi ja valkosipuliperunat.
Mie oon semmoin amatöörikulinaristi,johtuu varmaa siit et toi min ukko kokkaa paremmin ku mie
>:D





Siinäpä ekat mieleentulevat asiat tähä hätää,koht pitäs alkaa työntää kanaa uunii ja vietellä iha rentoo koti-iltaa.Tänää on oltu töis ja töihin mennää joka aamu perjantaihi asti kunnes on viikonloppu ja minul vapaat (ellei oo lapsenhoitohommii mitä täs sivus tullu vähä tehtyyn) :)

Mie varmaa täs lähipäivään jatkeskelen kirjottamist,kuha hyvään vauhtiin pääsen ;)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

feel free.