maanantai 25. helmikuuta 2013

mitä sinulle kuuluu.

Anteeks vaa kaikil,iha pikkasen unohtunu päivitellä tännekkii kuulumisii :)
No iha ekaks hehkutetaas sitä et minul on kokonain viikko täs lomaa <3
Mitää sen erityisempii suunnitelmii ei oo,koha vaa köllötellää ja oleskellaa ja tehää just miltä tuntuu eli eletään isosti hetkessä :D

Viimiin päivittely tais olla tuost tupakanpolton lopetuksest..nooooh :D
myö siis tuos ukon kans kokeiltii ja selvittii puoltoist viikkoo.sit minult karkas ja sen jälkee karkas isännältäkii.
Hyvin mielenkiintoinen kokemus ja suosittelen iha jokaselle joka haluaa kiusata ihteään ja kattoa mitä tapahtuu ku ei hermo pie yhtää eikä siedä pienintäkää vastoinkäymistä,ärsykettä mistään ilmansuunnast.

Eli toi seinään lopettamiin ei onnistu meiän perheessä.Meil asu puoltoist viikkoo kaks aikapommii oottamas et millo räjähtää :D
Mut jos jotai hyvää pitää löytää nii se että varmuus tuost analogisen röökin vejon lopettamisest saatii kyl kumpikii.

Myö pistettii sit eilee e-savukkeet ja litkut tilaukseen ja kokeillaa niillä startata uutee nousuun.
Näist sähköröökeistähän ollaa semmosta mieltä suomenmaassa yleisesti ottaen että se on ihan samanlaista myrkkyy ja siitä saa vesikeuhkot ja sitä ei olla tutkittu ja vaikka ties mitä vyöruusuja aiheuttaa....
No tosiasiahan on se että e-savukkeenhan on keksiny joku kiinalainen lääkäri 2003 vuonna,ideana se että tupkakoijat voisivat jatkaa sitä höyryttelyään vähä terveellisemmin,ilman sitä savua,tervaa ja kaikkee häkä paskaa mitä tavan röökist tulee.
Sitä on tutkittu jenkeissä,italiassa,kiinassa,japanissa ja vaikka missä muissa maissa ja todettu että terveellisempää ja suositeltavampaahan se on ku punasen mallun veto.
Ainoat haittavaikutukset (jos puhutaa puhtaista litkuista,mitkä sisältää 99.9prosenttista nikotiinia +elintarviketeollisuudenkin käyttämiä propyleeniglykolia ja /tai glyserolia.Puhtaista litkuista on siis kaikki muut tavallisen tupakan tai savukkeen sisältämät sadat karsinogeenit ja tuhannet lisäaineet jätetty kokonaan pois.) tulee tuost nikotiinist mikä aiheuttaa hetkellistä vereenpaineen nousua sun muuta.
Joten ei tarvii kahta kertaa ainakaan meikäläisen miettii et kumpaa sitä vetää jos vetää :)

Päädyttii sit tähä eGO-C merkkiseen
sähkötupruttimeen.
Tän edeltäjä mallia eGO-T:tä ovat kehuneet niin akun sekä atomisaattorin kestävyyeltään joten aateltii pelata varman päälle ja pistää siis tämmöset tilaukseen :)
Siihe kylkee sit mansikka,omena ja french pipe makuset litkut mil päästää alkuu.

Innolla oottelen mansikan makusia henkäyksiä <3

Mut eipä minul muuta,mi maistelen vähä kotiviinii ja istua köllöttelen sohval kissojen kans.
se on terppa ens kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

feel free.