keskiviikko 13. helmikuuta 2013

waking up of change.

Niin syvälllinen kun otsikko onkin, täälä ollaan pyöriskelty niin syvissä epätoivon sekä sairauden fääreissä että.

Perjantain tuos kirjottelinkii jo et pikkanen semmoin flunssan poikain tulos,
eikä se nyt iha tavalliin "niistän kerran rättiin"-flunssa ollukkaan vaan sunnuntaina 3päivän vuodepotilaana olon jälkeen käydessäni lääkärissä todettiikin että influenssa vaivaa.
No avokki sai sen myös ja täälä ollaa maattu mokoman paskan kourissa 6päivää.
Nyt alkaa onneksi olo helpottamaan, kyl oikeest meinas alkaa ottamaan kupanderiin ku et muuta voinu ku puuskuttaa kuumeen,hien ja lihassäryn tuskissas,yritit nousta pystyyn tai syyvä ni EI, taju meinas lähtee,pyörrytti,kuvotti,mietit onko super hessua olemassa ja missä hän on nyt tälläisina hetkinä.
Osasin mie tehä semmosenki tempun maanantaina että pyyhkäsin matot rullalle ja oksentelemaan.

No seurasi tästä helvetillisestä koettelemuksesta jotain hyvääkin,meinaan maanantaista lähtien,kun ei onnettomat päästy pystyyn ole tullut poltettua tupakan tupakkaa..

Itte alotin röökamisen joskus 15-16vuotiaana ja meiän suvussahan vetää spaddua kaikki vauvasta vaariin.
Äiti,iskä,mummo,vaari,sisko,isäpuoli,äitipuoli,puoliso,puolison äiti joten nikotiinin vaaroista ei hirveesti o tullu valistettuun,tai on varmaan koulus mut ei ketää oo se oikei haitannu.
Miule tupakointi on ollu yleensä enemmänki semmoin henkinen riitti,se helpottaa ku on hermostunu,vihanen ja mie rakastan yli kaiken ku saat rauhas vejellä savui sisää ja ylös.Jotenki rauhottavaa.



Mutta asian ymmärrettyämme( siis sen ettei oo hups kolmeen päivään poltettu tupakkaa)  ja hetken sitä pohdittuamme tulimme avokin ka nyt sit siihe tulokseen et loppukoot seki ilo nyt tähä samaan syssyyn ku kerta näin räväkkä startti saatiin.
Viel ei oo tehny mielkää ees,mut saa nähä mimmosia houkutuksen omenoita tuo viikonloppu tuo tullessaan...
Mietin et onnistumisen maximoimiseksi vois läjäyttää tonne stumppi.fi sivuille ja kanssakärsijöille jotai blogia myöskii,sinnekki näyttäävät kirjottelevan ja kannustavan toisiaan...


Mut toivotaa et onnistutaa,pitäkää työkii siel nenät ristissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

feel free.