keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Päivä 20

Heissulivei taas kaikki pikkukullannupukat.
Tämän päivän haastebloggaus on ehkä hieman synkkä sävyinen mut jonkuhan tämäkin on tehtävä eli:

Päivä 20
Tämä järkyttää minua


Asia joka järkyttää mua aivan perkeleesti tässä maailmassa on eläinkokeet/eläinrääkkääminen/kaltoinkohtelu/ mikä hyvänään missä tehdään haittaa tai jotain muuta ikävää nisäkkäille.Tai linnuille.
No emmie tykkää kyl et hyttysiikää kiduttaa...tai kaloi.

Siis henkilökohtasesti mulla alkaa kiehumaan niin rajusti jos joudun todistamaan jotai koiran hakkaamista tai näen kuvia/videoit mis satutetaa kanoja et voisin lähtee siltä istumalta itte ja lahata sen ihmisen kuka tämmöstä harrastaa.
Minul ei siis kertakaikkiaan mene jakeluun minkä helvetin takia jollai vatipäällä on mukamas oikeus taittaa turpaan huvikseen saatika sitten tappaa jotai elukkaa?
Ja itse olen sitä mieltä että ne tyypit ketkä tuol kotonaa tai ihmisten ilmoilkii muksii ja potkii esimerkiksi jotai koiraa hihnassa, ni niil on pahasti vikaa tuol pääkopassa. Itsetunto tosi kohillaan jos kokee tarvetta moiseen touhuun,miltein puolustuskyvytöntä,sinut laumaansa huolinutta vaikka suskoiraa kohtaan.

miksi minä?
Toinen asia mitä minen ymmärrä on se et tuol jossai labrois iha luvan kans silvotaa ja kidutetaa jotai kanei sen takii et myö akat saadaa räpsyttimet silmiin?
On todistettu et suht samanlaisia tuloksia saadaan esimerkiksi solujen ynm. hienojen tieteellisten juttujen kanssa joten WHY THE FUCK sitä ihmisen pitää aiheuttaa semmost tuskaa jollei pienel pupulle.

Mut huoh,kaikkii asioi ei voi maailmas parantaa vaik kui tahtos,hyvä se on tosin yrittää tehä ees pikkasen ainkii omal kohal paremmin.
Meillä elukat saa olla elukoita ja niistä pietään huoli.
Niitä rakastetaan,ruokitaan,sekä hoidetaan niiden fyysisten sekä psyykkisten tarpeiden vaatimalla tavalla.
Ja jos kaikki jotka esimerkiksi tätä sivua vilkasee pitää huoli että niin tehdään myös teillä ja teidän kavereilla nii monel kissal,koiral,marsul ja hamsteril on ainakin hyvä olla :)




syvällisempää pohdintaa : http://www.oikeuttaelaimille.net/tietoa/elainfilosofiaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

feel free.